de gebedswinkel

 
 

In Woerden staat een gebedswinkel. Gebeds…winkel?? Wat is daar dan te koop? Iets onbetaalbaars, namelijk een ontmoeting van mens tot mens. In de gebedswinkel vind je een luisterend oor, een plek om even tot rust te komen of een goed gesprek te voeren. Zoals vroeger de kerk altijd geopend was en fungeerde als een plek van bezinning of ontmoeting, zo is de gebedswinkel een plek waar iedereen terecht kunt voor een goed gesprek of heel simpel: voor een gebed.

In een tijd waar mensen nauwelijks nog tijd voor elkaar hebben is de gebedswinkel een heerlijk rustpuntje om bezig te zijn met de dingen in het leven die er écht toe doen.

Het pand waar we naartoe zijn verhuisd is net een bijenkorf, het bruist van de activiteiten. Je kunt er terecht voor een kopje koffie, lunch, diner of tweedehands kleding en nu dus ook voor gebed en gesprekken over de manier waarop je je leven wilt invullen en welke plaats God daar inneemt. Of misschien wel niet? We horen het graag van je!

 

Welkom bij de Gebedswinkel!

Gebedsruimte reserveren? Dat kan!

Via deze website kun je de gebedswinkel op bepaalde uren reserveren als je een uurtje ofzo alleen wilt zijn om te bidden of te reflecteren over levenszaken.

Ga naar reserveer.degebedswinkel.nl en schrijf je in om tijd te reserveren. Op die tijd ben je van harte welkom om dat te doen waarvoor je de ruimte hebt gereserveerd


Locatie

Vanaf heden kun je ons vinden in het gezellige oude Weeshuis van Woerden: Havenstraat 6, waar we samenwerken met prachtige missionaire en diaconale initiatieven!